vänners företag

Mycket skola och UF-snack här på bloggen men tycker sådant borde uppmärksams mer för all tid man lägger ner på detta, tro mig... ni som haft det förstår och ni som inte haft det kommer förstå. Men här på bilderna ser ni fyra företag från min skola som jag tycker har lyckats bra med sina produkter, finns massa fler som också ska få synas mer men detta är vänner till mig och jag tycker dom är så duktiga så tänkte kortfattat skriva några ord om vad de säljer:

Infinity Tuft UF: 4 tjejer i företaget. Som ni såg i mitt tidigare inlägg så säljer de skonsamma genomskinliga hårsnoddar som ej sliter på håret och som sitter åt bra hela dagen
Pris: 50kr/paketet (5 tofsar  i varje) 
Dirty Harry Shirts UF: 5 killar i företaget. Dessa grabbar ska få cred för vad dom åstadkommit, älskar att de lyckats få fram egna skjortor i olika unika mönster. Kortärmade skjortor i fint tyg, och som ni kan se på bilden så har dom på sig skjortorna. Deras logga syns i nacken och även en liten text nertill på skjortornas vänstra sida. Inom kort så kommer det även komma ut en reklamfilm från dom. De finns bara ett X antal skjortor i varje mönster så de är väldigt unika. Och loggan är extremt cool, allt känns så proffsigt och genomtänkt.
Pris: 700-800kr/skjorta
Müslipojkarna UF: 4 killar i företaget. Störtsköna grabbar som blandar egenrostad müsli, och jag har fått provsmaka den.. och kan meddela att den är grymt god! Så ett perfekt mål att påbörja dagen med. Tycker själv att müsli är mycket godare än flingor. 
Pris: 40kr/påse 
Gottfrids Bakverk UF: 2 tjejer & 2 killar i företaget. Detta företag säljer 3 olika färdigblandade mixer som man därefter tillsätter några få ingredienser för att få till vad man önskar. De har en fröknäckemix, en kakmix och en en brödmix. På mässan som var smakade jag på både fröknäcket och kakorna, och även detta smakade like heaven. Älskar knäckebröd för övrigt så fröknäckemixen ska jag inhandla inom kort, även kakorna var galet goda. Cookies med små chokladbitar i. Jag är inte 100% säker men tror att de möjligtvis kommer ta fram en till mix av något.. de säljer på bra och har även så ni kan köpa deras mixer inne på Mariella och Buketten i Borås. Och grattis till er för priset av bästa monter!
Pris: 59kr/påse på mässan.. tror priset i butik ligger på 69/79kr! 

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Hej skulle du kunna berätta lite om ditt jobb på bryggan, vad man får göra om man praoar där osv.. Superbra blogg, hoppas du börjar blogga regelbundet igen, kram!
filippall
filippall,
jag står i kassan, plockar disk, serverar mat och städar lite! Allt möjligt :) vet inte vad man får göra om man pratar där.. kram
nouw.com/filippall

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw