volanger i rött

Här har ni bättre bilder på min nya fina röda bikini med volanger på. Älskar denna modell och färg, såå nöjd. Hoppas på en varm svensk sommar så den kommer till användning eftersom jag inte har någon resa planerad i sommar. ​

Xx Filippa

Gillar

Kommentarer

antonia.april02
,
Hej! Kan du snälla tipsa om bra frisörsalonger i borås? Älskar din blogg
filippall
filippall,
Barbershop eller familjen sandwall!
nouw.com/filippall
JenniferEnstrom
JenniferEnstrom,
johannabergenstrale
anna_alm99
,
Hej! Jag har utåtstående öron som jag har extrema komplex över. Googlade runt på detta och hamnade på din gamla blogg där du skrev att du hade gjort en operation för det. Skulle du kunna berätta lite mer om hur det gick till? Från början till slut liksom, vad var första steget? Berättade du för dina föräldrar att du mådde dåligt över det och så gick ni till läkaren eller hur gick det till? Jättetacksam för svar!!
filippall
filippall,
Hej! Ja mina föräldrar visste alltid om att jag haft komplex över det och det är dom som har frågat om jag inte velat göra något åt det. Sen fram mot 8an tror jag det var som jag tänkte på det mer och mer och störde mig på det och sa till mamma att ringa läkaren. Gick på ett första besök sen fick jag tid efter några månader till operation. Det är sååå värt det kan jag lova!
nouw.com/filippall
hej
,
Hur mycket kostade det att sy upp din balklänning? köpte du med dig typ eller hade dom det där?
Tacksam för svar! 😊
fashionblogazzine,
glassesshop,
Grymt snygg bikini!
www.glassesshop.com

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw